ΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

PALLAS 5 CINEMAS CENTER: Το μεγαλύτερο Cineplex της Ρόδου!


Το Pallas 5 Cinemas Center βρίσκεται σε μια απο τις κεντρικότερες περιοχές της πόλης της Ρόδου, στην οδό Δημοκρατίας 13, κοντά στο Στάδιο Διαγόρα (περιοχή Σαν Φρανσίσκο).

Διαθέτει 5 πολυτελείς και κλιματιζόμενες αίθουσες, με αναπαυτικά ανατομικά καθίσματα, ψηφιακό ήχο, ψηφιακή τρισδιάστατη προβολή, σύστημα προκρατήσεων και προεκδόσεων εισιτηρίων,και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά άρτια κινηματογραφική πρόταση στο νησί της Ρόδου.

Ολες οι αίθουσες, διαθέτουν κορυφαίο ψηφιακό ήχο με DTS, DOLBY DIGITAL EX και ηχεία JBL, εξοπλισμός επιλεγμένος απο την λίστα των THX approved equipment του G.Lucas Laboratories (γι'αυτούς που ξέρουν, ακριβώς αυτό κάνει τη διαφορά!!).

Δύο απο τις αίθουσες έχουν εξοπλιστεί με DOLBY DIGITAL HIGH DEFINITION 3D, για ασύγκριτες τρισδιάστατες εμπειρίες!!

Ειδικά η Αίθουσα 5, με την μεγαλύτερη οθόνη 3D στην Ρόδο, και την αμφιθεατρική μορφή της (8m. ύψος), θεωρείται μια απο τις καλύτερες αίθουσες στην Ελλάδα!

 

ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΟΡΕΙΑ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ 1961

Ανοίγοντας τις πύλες του τον Ιούνιο του 1961, το ΠΑΛΛΑΣ ήταν η μεγαλύτερη αίθουσα στη Ρόδο και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Είχε μια οθόνη κολοσσιαίων διαστάσεων για τα ελληνικά δεδομένα, από όπου πέρασαν οι καλύτερες ταινίες της ελληνικής αλλά και της διεθνούς παραγωγής.

 

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η καταξιωμένη πορεία του ΠΑΛΛΑΣ μέσα από τα χρόνια, είναι πάντα γεμάτη από πρωτιές και καινοτομίες. Το 1998 έφερε πρώτο στη Ρόδο τον ψηφιακό ήχο μετά κορυφαία συστήματα DTS, DOLBY DIGITAL EX και JBL ηχεία.

 

ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ PALLAS 5 CINEMAS CENTER

Το 1999 ήταν ο πρώτος περιφεριακός κινηματογράφος (σε πόλη εκτός Αθήνας και θεσσαλονίκης) που έδωσε στο κοινό του, μετατρέποντας την ιστορική μονή αίθουσα του ΠΑΛΛΑΣ, πέντε νέες πολυτελείς και κλιματιζόμενες αίθουσες.

Αμέσως έγινε το talk of the town με υψηλής ποιότητας ψηφιακό ήχο, με εξοπλίσμο DTS, DOLBY DIGITAL EX και JBL ηχεία σε κάθε αίθουσα, τα πρωτοποριακά ανατομικά καθίσματα FIGUERAS (TANGO, και τα εξαιρετικά LOVE SEATS), το μοναδικό σύστημα προκρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, έκδοση εβδομαδιαίου προγράμματος, σύγχρονη μορφή Cine bar, με νέα λαχταριστά κινηματογραφικά snacks και άλλα πολλά!

 

ΝΕΕΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Το καλοκαίρι του 2009 το PALLAS 5 CINEMAS CENTER, αναγγέλλει πρώτο την ψηφιακή τρισδιάστατη εποχή στη Ρόδο και λίγο μετά προσφέρει ακραίες 3D εμπειρίες, δίνοντας στο κοινό την μεγαλύτερη 3D οθόνη της Ρόδου, σε μια από τις καλύτερα εξοπλισμένες DOLBY DIGITAL 3D αίθουσες στην Ελλάδα, την αίθουσα 5.

Το 2010 συνεχίζοντας να είναι μπρος σε καινοτόμες κινήσεις, βάζει ανάλογο εξοπλισμό και στην αίθουσα 2, δίνοντας και σε αυτήν ψηφιακές τρισδιάστατες δυνατότητες.

 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από αυτά που διαβάσατε παραπάνω είδατε ότι μάλλον σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε μπροστά. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς το ίδιο. Είμαστε ακόμα μόλις στην αρχή.

Μείνετε μαζί μας…

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΟ ΠΑΛΛΑΣ