ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Ο Παραμυθάς και οι ιστορίες του

Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ
Πρωταγωνιστούν: ΝΙΚΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣΑίθουσα:
// Ώρες Προβολής: 18:00*
 
Με * επιπλέον προβολές:  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

 

Για να μυηθούν στον μαγικό του κόσμο οι μικροί!
Διάρκεια: 90 λεπτά
Γλώσσα: Ελληνικά


Υπόθεση:

Ποιος δεν θυμάται τον Παραμυθά στην αγαπημένη εκπομπή των παιδικών μας χρόνων;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αξιολάτρευτο παππού που στη δεκαετία του ’80 φορούσε το μαγικό του γιλέκο, πετούσε και μιλούσε με τα ζώα, τα φυτά και τα πράγματα;

O Νίκος Πιλάβιος, που κοντεύει να ξεχάσει και ο ίδιος το πραγματικό του όνομα, θα προσγειωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, για να συστήσει σε όλους τον αγαπημένο Παραμυθά, τους φίλους του, το μαγικό μολύβι, τη μάγισσα Κλοκλό και τις ιστορίες του, να μοιραστεί τα μυστικά του με μικρούς και μεγάλους που τολμούν να ονειρεύονται σαν παιδιά, και να προβάλει στη μεγάλη οθόνη όλους τους ήρωες που ζωγραφίζει η φαντασία του.

Ο Παραμυθάς επιλέγει τη μεγάλη οθόνη για να επιστρέψει με τις περιπέτειές του, χρησιμοποιώντας και νέα τεχνικά μέσα  όπως το computer animation. Μέσα από τις ιστορίες του μεταδίδει απλά μηνύματα ανθρώπινων και ηθικών αξιών, οικολογίας και σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς, με ήρωα τον ήδη αγαπημένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της κρατικής τηλεόρασης (1978 – 1987) Παραμυθά, οι περιπέτειες του οποίου δεν περιέχουν ίχνος βίας.

 

Ιστορίες – Παρουσίαση: Νίκος Πιλάβιος

Ζωγραφιές: Στεφανία Ταπτά

Μουσική σήματος: Σταμάτης Σπανουδάκης

Μουσική ταινίας: Μαριέττα Φαφούτη

Animation –Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πιλάβιος

Διάρκεια: 90’

Διανομή:DanaosFilms

 

Για να μυηθούν στον μαγικό του κόσμο οι μικροί και να ξυπνήσουν οι πιο τρυφερές παιδικές αναμνήσεις των μεγαλύτερων, ο Παραμυθάς και οι Ιστορίες του έρχονται στους κινηματογράφους.

 

 
• Επίσημο site:

 

 

TRAILER:

 


Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Ο Παραμυθάς και οι ιστορίες του