ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Οι Άθλιοι // Les Miserables

 

Είδος: Ιστορική Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: ΤΟΜ ΧΟΥΠΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ


Αίθουσα: 3 // Ώρες Προβολής: 
19:10, 22:20

 

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ 3 OSCAR - Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ & ΜΙΞΑΖ!!

 

 
 

Διάρκεια: 158 λεπτά
Γλώσσα: Αγγλικά


Υπόθεση:

Μια μοναδική κινηματογραφική και κυρίως καλλιτεχνική εμπειρία πολλών Οσκαρικών προδιαγραφών.!!!

3 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
(Καλύτερης Ταινίας: Κωμωδία / Μιούζικαλ, Καλύτερος Ηθοποιός: Κωμωδία/Μιούζικαλ - Χιου Τζάκμαν, Β’ Γυναικείος Ρόλος - Αν Χάθαγουεϊ)

8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ
(Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου, Πρωτότυπου Τραγουδιού-Suddenly, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Μιξάζ, Κοστουμιών, Μακιγιάζ/Κομμώσεων)

Η καινούργια ταινία σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χούπερ - που μας έδωσε την πολυβραβευμένη ταινία Ο Λόγος του Βασιλιά – συνιστά μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του πολύ επιτυχημένου θεατρικού μιούζικαλ Οι Άθλιοι (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκώ), το οποίο, έχουν παρακολουθήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε 42 χώρες. Το έργο εστιάζει στις προσπάθειες του πρωταγωνιστή Γιάννη Αγιάννη (Χιου Τζάκμαν), ενός πρώην καταδίκου, ο οποίος προσπαθεί να επανεντάξει τον εαυτό του στην κοινωνία, καταλήγοντας να γίνει δήμαρχος μιας πόλης της Γαλλίας, μολονότι σε όλο το έργο καταδιώκεται από τον αδίστακτο αστυνομικό Ιαβέρη. Μετά από χρόνια ο Αγιάννης γνωρίζει τη Φαντίν, η οποία, αφού απολύθηκε από το εργοστάσιο όπου δούλευε όταν μαθεύτηκε ότι έχει εξώγαμο παιδί, κατέληξε στην πορνεία. Πριν πεθάνει, η Φαντίν παρακαλά τον Γιάννη Αγιάννη να φροντίσει το παιδί της, τη μικρή Κοζέτ. Τότε όλα αλλάζουν για τον ήρωα, ακόμα μια φορά.

Το καστ συμπληρώνουν η Αν Χάθαγουεϊ στο ρόλο της Φαντίν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου σ’ εκείνον του Ιαβέρη, η Αμάντα Σέιφριντ στο ρόλο της Κοζέτ κι ο Έντι Ρέντμαϊν στο ρόλο του Μάριου. Στους ρόλους των κακών Θεναρντιέ βρίσκουμε την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και τον Σάσα Μπάρον Κοέν, ενώ πολλοί ηθοποιοί από την επιτυχημένη, εδώ και χρόνια, θεατρική παράσταση, συμπληρώνουν το καστ προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αίγλη σε μια ταινία που σίγουρα θα ενθουσιάσει το κοινό.


• Επίσημο site:

http://www.lesmis.com/

 

TRAILER:

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Οι Άθλιοι // Les Miserables