ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία: ΡΕΜΙ ΜΠΕΖΑΝΣΟΝ - ΚΡΙΣΤΟΦ ΛΙ
Πρωταγωνιστούν: ΜΑΞ ΡΕΝΟΝΤΙΝ ΠΡΑΤΤ, ΣΑΪΜΟΝ ΑΜΠΚΑΡΙΑΝ, ΦΡΑΝΣΟΥΑ - ΧΑΒΙΕΡ ΝΤΕΜΕΣΟΝ, ΡΟΝΙΤ ΕΛΚΑΜΠΕΤΖ


Αίθουσα: 2 // Ώρες Προβολής: 
17:20*
* ΕΠΙΠΛΕΟΝΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ

Το μεγάλο ταξίδι!!

 

 

 Διάρκεια: 78 λεπτά
Γλώσσα: Γαλλικά


Υπόθεση:

Κάτω από ένα δέντρο μπαομπάμπ ένας σοφός παππούς διηγείται μια ιστορία στα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω του: την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σα δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, Κάρολο Ι.
Ο Χασάν, ο Πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον Πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη καμηλοπάρδαλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβαλλον!
Έτσι, ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει για τον Μάκι και την Ζαράφα που θα τους πάει από το Σουδάν στο Παρίσι, περνώντας από την Αλεξάνδρεια, την Ελλάδα, τη Μασσαλία, τις χιονισμένες Άλπεις, ταξιδεύοντας με ένα μεγάλο αερόστατο!
Στο ταξίδι αυτό θα έχουν μαζί τους τις δίδυμες ιερές αγελάδες, Μουν και Σουν, θα συναντήσουν την όμορφη Ελληνίδα πειρατίνα Μπουμπουλίνα και θα μοιραστούν εμπειρίες που θα δυναμώσουν τη φιλία και την αγάπη τους για πάντα!


• Επίσημο site:

https://www.facebook.com/pages/Zarafa-The-Film/451940858168175

 

TRAILER:

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα