ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Φίλοι ή και κάτι παραπάνω; // What if

Είδος: Δραματική Κομεντί
Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΝΤΟΟΥΣ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ, ΖΩΗ ΚΑΖΑΝ

 

Αίθουσα: // Ώρες Προβολής: 20:10, 22:25

 

Αν γνώριζες τη σωστή κοπέλα και είχε δεσμό, τι θα έκανες;

Διάρκεια: 98 λεπτά
Γλώσσα: Αγγλικά


Υπόθεση:

Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις, και οξείς και πνευματώδεις διαλόγους που φτάνουν στα ακρα ολοκληρωνούν μια ταινία που ξεφεύγει από τη μέση αισθηματική κωμωδία θυμίζοντας για τους παλαιότερους την αξέχαστη ταινία ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΣΑΛΙ. Το ΦΙΛΟΙ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ είναι μια κωμωδία βγαλμένη από τη ζωή που όλοι μας κατά κάποιο τρόπο έχουμε περάσει.

Η υπόθεση έχει φόντο το κοσμοπολίτικο Τορόντο του Καναδά. Ο Γουάλας (Ντάνιελ Ράντκλιφ), έχοντας “καεί” από τις ερωτικές του περιπέτειες προσπαθεί να βάλει τέρμα στην άτακτη συναισθηματική του ζωή και να νοικοκυρευτεί, βλέποντας ότι οι φίλοι του έχουν βρει το κατάλληλο ταίρι τους.

Γνωρίζεται τυχαία σε ένα πάρτυ με τη φωτογενή Τσάντρι (Ζωή Καζάν), και από την πρώτη στιγμή δεν μπορεί να βγάλει τα μάτια του από πάνω της. Όταν την συνοδεύει πίσω στο σπίτι της εκείνη του εξομολογείται ότι διατηρεί σοβαρό δεσμό και τον αποστομώνει.

Ωστόσο, η πρόσκαιρη αποχώρηση του αγοριού της, Τσάντρι, στο εξωτερικό και μια τυχαία τους συνάντηση, τους κάνει να παραδεχθούν ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω από φιλική σχέση. Έως όμως να φτάσουν σε αυτή την ειλικρινή ομολογία, η σχέση παραμένει σε τεντωμένο σχοινί. Εξ’ού και το ερώτημα της ταινίας: αν γνώριζες την σωστή κοπέλα και είχε δεσμό, τι θα έκανες;

 


• Επίσημο site:

http://www.whatifmovie.com/

 

 

TRAILER:

 


Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Φίλοι ή και κάτι παραπάνω; // What if