ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Χάρηκα που σε γνώρισα // Seeking a friend for the end of the world

 

Είδος: Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: ΛΟΡΙΝ ΣΚΑΦΑΡΙΑ
Πρωταγωνιστούν: ΣΤΙΒ ΚΑΡΕΛ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ

 

Αίθουσα: 3 // Ώρες Προβολής: 22:25


Αγάπη... και άλλες καταστροφές!!

 

 

 

 

 


Διάρκεια: 101'
Γλώσσα: Αγγλικά


Υπόθεση:

Ένας αστεροειδής πλησιάζει στη γη, και η τελευταία προσπάθεια διάσωσης του κόσμου έχει αποτύχει. Ο γάμος του 40χρονου ασφαλιστή, Ντοτζ έχει επίσης αποτύχει. Η είδηση ότι ο κόσμος θα τελειώσει σε 21 ημέρες, κάνει τη γυναίκα του να τον αφήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ο Ντοτζ είναι ένας άντρας, που έζησε τη ζωή του ακολουθώντας πάντα νόμους και κανόνες, ενώ η γειτόνισσα του, η Πέννυ είναι μια εξωστρεφής γυναίκα που έζησε με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Από δύο τελείως διαφορετικές οπτικές, επιλέγουν και οι δύο να αντιμετωπίσουν το επικείμενο τέλος του κόσμου. Ο Ντοτζ αρνείται να ακολουθήσει τους φίλους του στην πλήρως απερίσκεπτη συμπεριφορά τους, ενώ η Πένυ συγκεντρώνεται στα θέματα της σχέσης της με ένα πλήρως εγωκεντρικό μουσικό.

Οι δύο αταίριαστοι αυτοί χαρακτήρες, γνωρίζονται μετά από ένα δύσκολο βράδυ που περνάει η Πέννυ, και τρυπώνει στο σπίτι του Ντοτζ. Λίγες μέρες αργότερα, του δίνει ένα γράμμα που είχε εκείνη, το οποίο αν το είχε δώσει εγκαίρως θα είχε αλλάξει τη ζωή ολόκληρη του Ντοτζ. Είναι από την αγάπη της ζωής του, την Ολίβια. Ο Ντοτζ ξεκινά μια αναζήτηση για τη χαμένη του αγάπη, και θα πάρει και την Πένυ, δίνοντας της την υπόσχεση ότι θα τη βοηθήσει να βρει την οικογένεια της. Συμφωνεί, και ξεκινούν.


• Επίσημο site:

http://www.spentzosfilm.gr

 

TRAILER:

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Χάρηκα που σε γνώρισα // Seeking a friend for the end of the world