ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Ομάδα αυτοκτονίας // Suicide squad (3D)

 

Είδος: Δράση
Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΓΙΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ, ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ, ΤΖΑΡΕΝΤ ΛΕΤΟ, ΤΖΑΙ ΚΌΡΤΝΕΪ


Αίθουσα:
// Ώρες Προβολής: 
19:35, 22:15
Με * προβολές επιπλέον Σάββατο και Κυριακή


Χειρότεροι. Ήρωες. Από ποτέ.

 

 


Διάρκεια: 130 λεπτά
Γλώσσα: Αγγλικά

 

Υπόθεση:

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Άγιερ («Fury», «End of Watch») θα μας γνωρίσει την «Ομάδα Αυτοκτονίας», με πρωταγωνιστές τον υποψήφιο για Όσκαρ Γουίλ Σμιθ («Ali», «The Pursuit of Happiness»), τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο («Dallas Buyers Club»), την Μάργκοτ Ρόμπι («The Wolf of Wall Street», «Focus»), τον Τζόελ Κίναμαν (Netflix’s «House of Cards») και την υποψήφια για Όσκαρ, Βαιόλα Ντέιβις («The Help», «Doubt»).Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άγιερ και βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

Η αμερικανίδα πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ, έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν, ή θα αποφασίσουν να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

 Επίσημο site:

http://www.suicidesquad.com/

 

 

Trailer:

 

 

 

ΓΙΑ 3D: Aίθουσα: // Ώρες Προβολής:  17:45*

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Ομάδα αυτοκτονίας // Suicide squad (3D)