ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Περιπέτεια στο Αιγαίο

Είδος: Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: TAAVI VARTIA
Πρωταγωνιστούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

 
Αίθουσα: // Ώρες Προβολής: 17:50*, 20:00
Αίθουσα: // Ώρες Προβολής: 22:20
Με * επιπλέον προβολές για Σάββατο και Κυριακή


Ένα μυστικό θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.
Διάρκεια: 84 λεπτά
Γλώσσα: Ελληνικά


Υπόθεση:

Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Αντριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, ο οποίος έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους, θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Με φόντο το Αιγαίο, τα δύο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: η γοητευτική Αντριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Αντριάνα και να βρουν το θησαυρό. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Αντριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η Ιφιγένεια Τζόλα (γνωστή από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά ΤΟ ΝΗΣΙ), η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.


• Επίσημο site:  -//-

 

 

TRAILER:

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Περιπέτεια στο Αιγαίο