ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Στην Καρδιά της Θάλασσας // In the Heart of the Sea (3D)

Είδος: Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: ΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ
Πρωταγωνιστούν: ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΓΟΥΟΚΕΡ,  ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟΟΥ

Αίθουσα: // Ώρες Προβολής:  22:25
Με * προβολές επιπλέον Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και ΚυριακήΒασισμένη στην συγκλονιστική αληθινή ιστορία που ενέπνευσε το Μόμπι Ντικ!

Διάρκεια: 121 λεπτά
Γλώσσα: Αγγλικά


Υπόθεση:

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ ("A Beautiful Mind") σκηνοθετεί την περιπέτεια "Στην Καρδιά της Θάλασσας", βασισμένη στο best seller βιβλίο του Ναθάνιελ Φίλμπρικ, σχετικά με την δραματική, αληθινή ιστορία του Έσεξ.

Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Έσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. Η αληθινή, ανθρώπινη τραγωδία θα ενέπνεε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει το αριστούργημα του, «Μόμπι Ντικ». Το βιβλίο όμως, θα διηγούνταν τη μισή μόνο ιστορία. Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.


 

• Επίσημο site:

http://www.intheheartoftheseamovie.com/

 

 

 

TRAILER:

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Στην Καρδιά της Θάλασσας // In the Heart of the Sea (3D)