ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα // El Hombre De Las Mil Caras

 

Είδος: Δράμα
Σκηνοθεσία: ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
Πρωταγωνιστούν: ΕΔΟΥΑΡΔO ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΧΟΣΕ ΚΟΡΟΝΑΔΟ, ΜΑΡΤΑ ΕΤΟΥΡΑ, ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΝΤΟΣ

 

 

Αίθουσα: 2  // Ώρες Προβολής:  22:30

 

 


Διάρκεια: 123 λεπτά
Γλώσσα: Ισπανικά

 

Υπόθεση:

Mε 2 Βραβεία Goya διασκευασμένου σεναρίου και καλύτερου Νέου Ηθοποιού (Κάρλος Σάντος) και 11 συνολικά υποψηφιότητες ανάμεσα στις οποίες Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου. Πίσω από το συγκεκριμένο φιλμ βρίσκεται η βραβευμένη ομάδα της ταινίας «Το Μικρό Νησί» («La Isla Minima») που ενθουσίασε το ελληνικό κοινό το καλοκαίρι του 2015.

H απίστευτη, αλλά αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που κατάφερε να ξεγελάσει μια ολόκληρη χώρα. Μια ιστορία απάτης που έχει στο επίκεντρό της έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες των τελευταίων δεκαετιών. Ο Φρανσίσκο Παέζα υπήρξε επιχειρηματίας, Ελβετός τραπεζίτης, έμπορος όπλων σε διεθνές επίπεδο, playboy, ζιγκολό, διπλωμάτης, κλέφτης, μυστικός πράκτορας, κατάσκοπος.

Όταν η ισπανική κυβέρνηση τον πρόδωσε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα. Χρόνια αργότερα, όταν επιστρέφει, τα πάντα έχουν αλλάξει. Ο ίδιος έχει χρεοκοπήσει, έχοντας τη βούλα του απατεώνα δεν μπορεί να ξεκινήσει άλλη δουλειά, ενώ η σχέση του με την Γκλόρια, τη σύζυγό του για 15 έτη, έχει τελειώσει. Όντας σε αυτές τις συνθήκες, δέχεται μια επίσκεψη από τον Λουίς Ρολντάν, πρώην ισχυρό Αρχηγό της Ισπανικής Αστυνομίας, ο οποίος προσφέρει στον Παέζα ένα εκατομμύριο δολάρια, αν τον βοηθήσει να κρύψει δώδεκα εκατομμύρια πεσέτες που έχει υπεξαιρέσει από τον δημόσιο προϋπολογισμό που είχε υπό τον έλεγχό του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Το δαιμόνιο μυαλό του Παέζα βλέπει την τέλεια ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για το παρελθόν και ταυτόχρονα να βελτιώσει τα οικονομικά του. Με τη βοήθεια του Χεσούς Καμόες, στενού συνεργάτη του, θα ενορχηστρώσει ένα περίπλοκο, πανέξυπνο σχέδιο που θα ζήλευε και ο καλύτερος ταχυδακτυλουργός.

 

 

Επίσημο site:

 

 

Trailer:

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα // El Hombre De Las Mil Caras